Kabak Tatlısının En güzel hali... Aslında bilindik bir tarif ama geçen gün yaptığımda yan komşuma  ikram etmiştim.Aynı günün akşamı komşum kapımı çalıp çok beğendiğin söyleyip tarifini isteyince belki hiç denemeyenler vardır diye buraya da eklemeye karar verdim..Kabağımızı normal tatlısını yapar gibi pişiriyoruz. Kabaklar yumuşayıp piştikten sonra soğuyunca içine petibör bisküviyi elimizle ufalıyoruz çok küçük parçalar olmasına gerek yok.Daha sonra istediğiniz miktarda tarçın,ceviz ve fındık ekliyoruz hepsini karıştırıp borcama döküyoruz üzerini de kremşantiyle kaplıyoruz. İçinin malzemesini ayarlamak tamamen sizin damak tadınıza kalmış istediğiniz şeyleri istediğiniz miktarda ekleyebilirisiniz...Afiyet Olsun

0 yorum: